Σάλος στο Μπάκινχαμ με το βιβλίο που "ξεμπροστιάζει" την Κέιτ

12.07.2016
Νέα "τρεχάματα" για τη βασιλική οικογένεια καθώς ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι "εθισμένη στο να δείχνει τα οπίσθιά της".

"Game of Crowns" τιτλοφορείται το εν λόγω βιβλίο που υπογράφει ο βρετανός δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσον και περιγράφει την Κέιτ ως μια άκρως "χειριστική" γυναίκα με ατίθασο παρελθόν που "λειτουργούσε" βάσει σχεδίου που κατέστρωσε με μαεστρία η μαμά της, Κάρολ Μίντλετον με στόχο να ξεμυαλίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και να περάσει το κατώφλι του Μπάκινχαμ.

Αυτά, βέβαια τα έχουμε ξανακούσει αρκετές φορές. Το νέο στοιχείο στην προκειμένη περίτπωση αφορά σε έναν μάλλον βιτσιόζικο εθισμό της νεαρής δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ανάμεσα στα όσα περιγράφονται στο βιβλίο αυτό, υπάρχει και ένα μεγάλο κεφάλαιο αφιερωμένο στα... οπίσθια της Κέιτ τα οποία ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι εκείνη "πεθαίνει" να δείχνει στον κόσμο.

Σε ηλικία 16 ετών, έδειχνε τακτικά τα οπίσθιά της στα παράθυρα του κοιτώνα της στο Marlborough College, αναφέρουν οι πηγές του συγγραφέα ενώ πρώην σύντροφός της μαρτύρησε ότι η Κέιτ είχε αποκαλύψει την οπίσθια πλευρά του εαυτού της 90 (!) φορές. «Είχε εθιστεί σ΄αυτό», λέει ο ίδιος, γεγονός που φτάνει μέχρι και σήμερα και τις άπειρες φορές που δημόσια ο άνεμος έχει σηκώσει τη φουστίτα της δούκισσας. Τυχαίο... δεν νομίζει ο συγγραφέας.