Meghan – Harry: Ο λόγος για τον οποίο δεν πήραν τον Archie μαζί τους στην Αγγλία

15.03.2020
Meghan – Harry: Ο λόγος για τον οποίο δεν πήραν τον Archie μαζί τους στην Αγγλία
Όταν μιλάμε για την προηγούμενη εβδομάδα μοιάζει σαν να έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, ειδικά τώρα με την εξάπλωση του κορονοϊού και την ανησυχία όλου του κόσμου για αυτό. Όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry άρχισαν τον τελευταίο γύρο των βασιλικών τους υποχρεώσεων την περασμένη Πέμπτη, είναι βέβαιο ότι είχαν αρχίσει ήδη να σκέφτονταν τις επιπτώσεις της πανδημίας. Μήπως, λοιπόν, για αυτό άφησαν τον μικρούλη Archie στον Καναδά;

Η Telegraph ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι κατά τη συνάντηση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με τους παραλήπτες υποτροφιών της Κοινοπολιτείας, η Meghan μίλησε για τον ιό.

«Έγιναν συζητήσεις σχετικά με τον καρκίνο στη Ρουάντα, τα κλιματικά ερευνητικά προγράμματα στην Ινδία και ναι, για το πώς να αποτρέψουμε τη διάδοση του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο», γράφει ο Bryony Gordon στην Telegraph. «Η απόφαση να αφήσει τον Archie στον Καναδά δεν πάρθηκε για έναν ασήμαντο λόγο όπως αναφέρθηκε από κάποιους, αλλά από την ανησυχία της για την υγεία του, υπό την απειλή της παγκόσμιας πανδημίας».

Αυτά δεν είναι τα λόγια της ίδιας της Meghan, αλλά του E!News που επιβεβαιώνει ότι δεν πήραν μαζί τους τον Archie εξαιτίας των φόβων για τον COVID-19.

Το πριγκιπικό ζευγάρι είχε ένα πρόγραμμα γεμάτο με εκδηλώσεις και ήθελε να εστιάσει αποκλειστικά σε αυτό, κάτι που βασικά αδύνατο να επιτευχθεί με ένα μωρό 10 μηνών κοντά του.

Αλλά μια ανώνυμη πηγή ενίσχυσε αυτή τη θεωρία του κορονοϊού, λέγοντας στο People ότι η Meghan και ο Harry ήταν κάθε μέρα μαζί του στο «FaceTime».

Διάβασε και αυτό: Βίντεο ντοκουμέντο: Τι ακριβώς συνέβη σήμερα τη στιγμή που συναντήθηκαν δημόσια οι Cambridges με τους Sussexes

Αυτό είναι ενδιαφέρον, δεδομένου του στοιχείου ότι τα παιδιά που νοσούν από τον ιό δεν παρουσιάζουν σοβαρά συμπτώματα. Αν πράγματι είναι έτσι, ίσως οι φόβοι τους έχουν να κάνουν με τον Archie, για να μην κολλήσει ο ίδιος και στη συνέχεια το μεταφέρει στη μαμά της Meghan, Doria Ragland ή στις νταντάδες του. Mάλιστα καθώς πολλές από εμάς κρατάμε τα παιδιά μας αυτή την περίοδο στο σπίτι, μπορούμε να κατανοήσουμε το γιατί δεν θέλουν να μεταφέρουν ένα μωρό σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που πραγματικά μας κάνει τώρα να αναρωτιόμαστε είναι εάν ο Harry και η Μeghan πήραν οποιαδήποτε μέτρα για να μπουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους στον Καναδά. Σίγουρα θα αντάλλαξαν πολλές χειραψίες και αγκαλιές – άλλωστε για αυτό έχουν γίνοι αγαπητοί, έτσι δεν είναι;

Νικολέτα Μακρή