Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ονειρεύεται...

24.01.2011
Το «Σπίτι απ’ την αρχή» επιστρέφει με ένα ακόμα επεισόδιο, βοηθώντας ανθρώπους που χρειάζεται να πιάσουν τη ζωή... από την αρχή, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 22:00.

H Σίσσυ Φειδά θα δεχτεί την πρόκληση να μεταμορφώσει το σπίτι του Μάριου και της Φαίης, ενός νιόπαντρου ζευγαριού που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Ο Μάριος και η Φαίη γνωρίστηκαν πριν από 4 χρόνια σε ένα ταξίδι και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στη ζωή.

Ο Μάριος άφησε την πατρίδα του, την Κάρυστο, αλλά και την κύρια πηγή εισοδήματός του, το καΐκι του, προκειμένου να ζήσει με τη Φαίη. Με τις λίγες οικονομίες που είχε άνοιξε ένα ψαράδικο.

Το πατρικό σπίτι της Φαίης όμως ήταν ακατάλληλο για να στεγάσει την ευτυχία τους. Η αίτηση που έκανε ο Μάριος για δάνειο, προκειμένου να επισκευάσει το σπίτι, απορρίφθηκε κι έτσι αναγκάστηκαν να μείνουν στο ενοίκιο μαζί με τους γονείς της Φαίης και παράλληλα να παγώσουν όλες τις εργασίες που είχαν ξεκινήσει για το σπίτι.

Δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού κάλεσαν τη Σίσσυ Φειδά και την ομάδα της, για να δημιουργήσουν το σπίτι του Μάριου και της Φαίης από την αρχή, πριν το νέο μέλος της οικογένειας έρθει στον κόσμο.