Λαμπίρη: "Δεν ξανακάνω την ίδια εκπομπή"

18.05.2012
H Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» και μίλησε για πολλά πράγματα από την μαγειρική, το κόψιμο της εκπομπής της αλλά και τις τσόντες!

Άραγε τι σκέφτεται η προκάτοχος της για την Νικολέττα Ράλλη και το απότομο «κόψιμο» της; : «Οι συνθήκες για την εκπομπή ήταν πολύ δύσκολες γιατί είχε να αντιμετωπίσει έναν αστάθμητο παράγοντα που λέγεται Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέραμε ότι θα είναι εκεί η εκπομπή της Ελένης. Είχε να παλέψει με το μεγαθήριο, το νούμερο ένα», είπε η Χριστίνα συμπονώντας την Νικολέττα για το θηρίο που είχε να αντιμετωπίσει.

Το μεγαθήριο όμως χτυπάει αλύπητα και την Ελεονώρα όπως λέει η Χριστίνα: «Η εκπομπή της έχει επιβαρυνθεί και από την Ελένη και από την πολιτική κατάσταση. Εγώ υπέφερα πολύ από το δελτίο του Mega. Η μεσημεριανή ζώνη είναι από τις πιο δύσκολες ζώνες», είπε το κορίτσι που έφαγε μπόλικο ζόρι όλα αυτά τα χρόνια!

Όπως και να έχει όμως δήλωσε ότι: «Δεν θα ξαναέκανα την ίδια εκπομπή, μου έλειψε το ρεπορτάζ και όχι η κάμερα», είπε η πρώην παρουσιάστρια του Super Star που είναι μάχιμη ρεπόρτερ και τελικά κατέληξε: «Η τηλεόραση σου δίνει μια ψεύτικη δύναμη» , είπε και ελάλησε το Χριστινάκι.

Εντάξει χρυσό μου το καταλάβαμε, δεν θέλεις τέτοια εκπομπή μήπως να το γυρίσει σε ρεπόρτερ και να δούμε την Χριστίνα στις πυρκαγιές και τα λιμάνια με το μικρόφωνο ανα χείρας; Εδώ είμαστε και θα δούμε!

Ελένη Αναστασάκη