Κανέλλη: Ξέσπασε σε λυγμούς από φάρσα της Συντέλειας

25.10.2012
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου είχε καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη και τα όσα συνέβησαν στον «αέρα» μετά από τη σάτιρα που προσπάθησαν να κάνουν εις βάρος της οι συντελεστές της εκπομπής «Συντέλειας» του ΣΚΑΙ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ έγινε έξαλλη και αποχώρησε από την εκπομπή της Τσαπανίδου. Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, όταν από την εκπομπή «Συντέλεια» πήγαν στην Κανέλλη και κρατώντας την ελληνική σημαία και φορώντας γάντια του μποξ (το σκηνικό παρέμπεμπε στο θλιβερό επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη) με την κάμερα ήθελαν να καταγράψουν την αντίδραση της.

Η Κανέλλη έγινε έξαλλη με το σκηνικό και το διαφημιστικό διάλειμμα της Τσαπανίδου κράτησε κάτι παραπάνω από 12 λεπτά. Όταν επέστρεψαν, η παρουσιάστρια φανερά ταραγμένη προσπάθησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές, αλλά και να ζητήσει συγνώμη από την κυρία Κανέλλη εξηγώντας ότι δεν υπήρχε πρόθεση να την φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Κανέλλη δεν ήταν στο πάνελ, αλλά επέστρεψε μετά από λίγη ώρα, ταραγμένη και με δάκρυα στα μάτια εξήγησε τι συνέβη με τη σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, η ίδια αρνείται να κάνει σάτιρα την βία εις βάρος της, ενώ υποστήριξε πως μπορεί να προστατευτεί πολιτικά κάποιον Χρυσαυγίτη. Δήλωσε επίσης ότι είναι πολύ πληγωμένη ζητώντας συγνώμη από την Τσαπανίδου που έφυγε από την εκπομπή της. Στο τέλος, ζήτησε από το κανάλι να μην απολύσει τους υπεύθυνους και πρόσθεσε ότι γνωρίζει πως με αυτό τον τρόπο τους έκανε ακόμα πιο διάσημους...