Ο Παναθηναϊκός έκανε αγωγή στον Λιάγκα

25.10.2012
Η πρόθεση έγινε πράξη και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή το σχόλιο που είχε κάνει ο παρουσιαστής στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τότε, ο Λιάγκας με αφορμή τη διαφήμιση οίκου ανοχής στην ομάδα του Βουκεφάλα Λάρισας, έκανε ένα ατυχές σχόλιο για τον Παναθηναϊκό τον οποίο με χιουμοριστική διάθεση χαρακτήρισε «αγωνιστικά μπου…λο» και πώς θα έπρεπε να έπαιρνε αυτός ως χορηγό τον οίκο ανοχής «Σούλα».

Μετά το τέλος της εκπομπής προκλήθηκε σάλος προκαλώντας την οργή τόσο της ΠΑΕ όσο και του κόσμου, θεωρώντας ότι με το σχόλιο αυτό προσβάλλει την τιμή και την ιστορία της ομάδας. Ο Λιάγκας μπροστά στον πανικό που δημιουργήθηκε, το βράδυ της ίδιας μέρας ζήτησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter δημόσια συγνώμη, εξηγώντας ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την ιστορία του συλλόγου τονίζοντας ότι έκανε πλάκα.

Κι ενώ έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το περιστατικό, τελικά η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε πράξη την πρόθεση της να κινηθεί νομικά. Έτσι κατέθεσε αγωγή, εκτός από τον παρουσιαστή και στον Ανδρέα Κουρή αλλά και άλλων στελεχών του REAL FM, ζητώντας αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ.