Αραβανή: Η ξαφνική αποχώρηση από το Μες στην καλή χαρά

29.10.2012
«... Κι αν φύγω, θα μαι κοντά σου» με τη γλυκιά και όλο νόημα μελωδία ξεκίνησε η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και η επιλογή του τραγουδιού μόνο τυχαία δεν ήταν.

Από τον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού (που πλέον το λέω... είναι η ηλεκτρική καρέκλα της ελληνικής τηλεόρασης) είχαμε μία ξαφνική αποχώρηση. Μετά από τρία σαββατοκύριακα στον «αέρα», η Ευαγγελία Αραβανή πρόλαβε και αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Όχι τούτη η ξανθιά δεν κατάφερε να «κοσμεί» τον καναπέ για όλη την τηλεοπτική σεζόν, ενώ η αποχώρηση της φάνηκε ότι στεναχώρησε τη Ναταλία. Δεν ξέρουμε, αν πράγματι η παρουσιάστρια στενοχωριέται κάθε φορά που φεύγει ένας συνεργάτης από τον καναπέ, αλλά με τη συχνότητα που έχουν οι αποχωρήσεις, φοβάμαι ότι θα της βγει το όνομα. Αν δεν της έχει βγει με τα παράπονα που έχουν κάνει όσοι έχουν αποχωρήσει.

Πάντως, για την Αραβανή φάνηκε στεναχωρημένη. «Δύσκολος αυτός ο πρόλογος για μένα, αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ευτυχώς για μενα είμαστε αρκετοί καπεταναίοι σήμερα εδώ. Από σήμερα η αγαπημένη μας Ευαγγέλια δεν θα είναι στην παρέα. Μας στεναχωρεί όλους μας και το λέω ειλικρινά» δήλωσε στην έναρξη της εκπομπής.

Και συνέχισε με κολακείες για το νεαρό μοντέλο, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης. «Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι. Την αγαπάμε εδώ στον Alpha και τη θεωρούμε αξιόλογη. Είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ωραία πράγματα στην τηλεόραση και πολύ πιθανόν και εδώ. Το γεγονός ότι εμείς οφείλουμε να κάνουμε μια κεφάτη εκπομπή σήμερα δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε την απουσία της. Επειδή της μίλησα, δε θέλει καθόλου να χάσουμε το κέφι μας επειδή εκείνη δεν είναι στην παρέα μας»…

​Απορία: Αφού είναι τόσο αξιόλογη, ικανή και το... μέλλον της τηλεόρασης γιατί την... ξεκούνισαν για τα καλά από τον καναπέ; Να ήταν απόφαση της Αραβανή να αποχωρήσει; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση ήταν του σταθμού και η αποχώρηση της οφείλεται στη μείωση του μπατζετ. Και τόσο σύντομα, μετά την πρεμιέρα, άρχισαν τις... περικοπές;