Δρυμούσης: Τα «καρφιά» για την αποχώρηση της Αραβανή

30.10.2012
Όπως όλοι ξέρουμε η Ευαγγελία Αραβανή από το σαββατοκύριακο αποτελεί παρελθόν από τον καναπέ της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».

Η απόφαση της παραγωγής ήτο ξαφνική και πάρθηκε διότι ήθελαν να μειώσουν τα μέλη της παρέας. Η Ευαγγελία αποδείχτηκε ο... αδύναμος κρίκος, αφού η νέα άφιξη που ακούσει στο όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήρθε και στρογγυλοκάθισε στον αναπαυτικό καναπεδάκι της Ναταλίας Γερμανού.

Και μπορεί η Ευαγγελία να είναι μεγάλη καρδιά και όχι μόνο δεν κράτησε κακία στην παρουσιάστρια, αλλά την ευχαρίστησε κιόλας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια, δε συμβαίνει το ίδιο με πρώην συνεργάτη. Ο Βασίλης Δρυμούσης φαίνεται ότι έχει πάρει βαριά το «κόψιμό» του από την εκπομπή και με αφορμή την ξαφνική αποχώρηση της Αραβανή, επέστρεψε δριμύτερος με νέα «καρφιά».

«Την επόμενη εβδομάδα θα βγει ένας από τον καναπέ του Μες στην καλή χαρά να μας εξηγήσει γιατί έφυγαν οι υπόλοιποι. Ποιος να είναι άραγε;» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter. Χμ. Ποιος θα είναι οεο; Στο τέλος, δε, έγραψε: «Εξακολουθεί να βασιλεύει η αξιοκρατία στην Ελλάδα»!

Το τελευταίο να υποθέσουμε ότι πηγαίνει για την... αφεντιά του και όχι για την συμπαθέστατη Αραβανή ε;