Ρώπα: Ο τραυματισμός της στο «Τσαντίρι»

31.10.2012
Μία μικρή αναστάτωση προκλήθηκε για λίγο στον «αέρα» του Τσαντιριού κι ενώ παρακολουθούσαμε το σκετς του Λάκη Λαζόπουλου με την Χρύσα Ρώπα, περάσαμε ξαφνικά σε διαφημίσεις. Ο

Ο λόγος; Η Ρώπα τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από μία λάθος κίνηση στη διάρκεια του σκετς. Το σενάριο ήθελε την ηθοποιό να κρατάει στα χέρια της ένα τούβλο που το ανεβοκατέβαζε, αλλά κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία της κι έπεσε με δύναμη πάνω στο κρεβάτι, χτυπώντας στο μέτωπο της.

Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αφού η Ρώπα διατήρησε την ψυχραιμία της και με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει, συνέχισε κανονικά το νούμερο της. πάνω στο σκληρό υλικό. Μάλιστα, αστειευόταν σχετικά με τον Λάκη, ο οποίος με τρόπο της έδινε να καθαρίσει το αίμα που όμως δε σταματούσε. Έτσι, πέρασαν ξαφνικά σε διαφημίσεις για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες και με τη βοήθεια του γιατρού να σταματήσουν την αιμορραγία.

Με την επιστροφή, είδαμε την Ρώπα με μία γάζα στο μέτωπο να συνεχίζει το σκετς, αλλά και να διακωμωδεί την κατάστασή της με την αβάντα του Λαζόπουλου.