Τα ύστερα: Ολοκληρώθηκαν κιόλας οι εμφανίσεις της Ζήνα!

05.11.2012
Δύο εβδομάδες, δηλαδή τέσσερις βραδιές όλες κι όλες, κράτησαν οι εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα στην οδό Πειραιώς 178!

Το σχήμα πριν καλά καλά ξεκινήσει στη νυχτερινή Αθήνα, κατέβηκε και είναι να απορείς για ποιο λόγο η συνεργασία της με τον Δήμο Αναστασιάδη έλαβε τέλος, τόσο μα τόοοοσο νωρίς. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (2/11) έπεσε η αυλαία με το κέντρο να ενημερώνει ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του σχήματος εκείνη τη βραδιά, χωρίς όμως να γνωρίζει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ώσπου, βγήκε ο Γιώργος Λύρας σύζυγος και μάνατζερ της Πέγκυς και με ένα μήνυμα του στο Twitter ξεκαθάρισε το θολό τοπίο ως προς το αν κατεβαίνει οριστικά το συγκεκριμένο σχήμα. Γιατί για λόγους και περισσότερες λεπτομέρειες κουβέντα.

Όπως, λοιπόν αποκάλυψε, η συνεργασία ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα, χωρίς καβγάδες και κόντρες, ενώ αποκαλύπτει ότι... πάνε γι άλλα. Τώρα, γιατί άφησαν τα συγκεκριμένα της όμορφης (όπως λένε) συνεργασίας γι άλλα σε μία δύσκολη οικονομική εποχή, μόνο αυτοί γνωρίζουν. Ιδού και το tweet του Λύρα:

«Έκλεισε ο κύκλος μιας όμορφης συνεργασίας. Πάμε για άλλα!!! Σε λίγες ημέρες τα νέα μας. Σας αγαπαμε πολυ!!! Πεγκυ-Γιωργος