Επέστρεψαν στο πόστο τους Αρβανίτης - Κατσίμη

14.11.2012
Μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις αποφασίστηκε από την ΕΡΤ να βγει και πάλι στον «αέρα» η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης , το πρωινό δίδυμο της κρατικής ήταν και πάλι στη θέση του. Και η έναρξή τους, ιδιαίτερη, αφού η εκπομπή ξεκίνησε μες στα σκοτάδια. Τώρα αν το υπονοούμενο που κρύβεται πίσω από το σκοτάδι έχει την ειρωνεία του ή το συμβολισμό του, αυτοί μόνο ξέρουν.

«Φως» φώναξαν και οι δύο με μία φωνή και μόλις τα φώτα άναψαν, ο Αρβανίτης πήρε το λόγο, αρχίζοντας τις ευχαριστίες σε εκείνους που τους στήριξαν τις τελευταίες εβδομάδες.

"Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας για τη στήριξη σε αυτή την περιπέτεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συναδέλφους μας που είναι έξω από εδώ, την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ". Ευχαρίστησε, μάλιστα ξεχωριστά τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης των άλλων καναλιών, που επίσης έδειξαν τη συμπαράσταση τους.


"Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΪ, τον Γιώργο Παπαδάκη και όλα τα παιδιά στον ΑΝΤ1, τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα στο MEGA για τη συναδελφική στάση".

Και ολοκλήρωσε την εισαγωγή με μία φράση όλο νόημα... "Ξεκινάμε ωσάν να μη συνέβη τίποτα»!