Νέες φωτογραφίες του αγνώριστου σμηνίτη Ματέο

12.12.2012
Την περασμένη Παρασκευή έγινε η ορκωμοσία του Ματέο Παντζόπουλου στην Τρίπολη.

Και μπορεί τη μέρα που παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο να μην κατάφεραν να έχουν τα Μέσα ένα ντοκουμέντο του την ώρα που περνούσε την Πύλη, όμως, στην παράπονο δεν έχουμε, στην ορκωμοσία το υλικό είναι άφθονο. Ο Ματέο, αν και δεν ήθελε να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες του και όπως διαβάζουμε, σμηνίτες προσπάθησαν σαν άλλη... φρουρά προστασίας να αποτρέψουν τη... φωτογράφηση, δεν τα κατάφεραν.

Έτσι, τούτη την εβδομάδα στα life style περιοδικά βλέπουμε παντού σμηνίτη Ματέο. Βρε άλλος άνθρωπος το αγόρι της Ελένης με τη στολή και το κοντοκουρεμένο μαλλί, ενώ σε πολλές φωτογραφίες, είναι χαμογελαστός. Εξάλλου, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Hello, οι συνάδελφοι του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

“Ο Μάκης είναι ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος. Ήταν πολύ ευγενικός. Δεν πούλησε ποτέ τη δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από το όνομά του. Ήταν απολύτως συνεπής απέναντι σε οποιαδήποτε ανάγκη υπήρχε. Πολλές φορές, μάλιστα, έκανε ακόμα και περισσότερα πράγματα από όσα οι υπόλοιποι συνάδελφοί του. Όλοι όσοι έτυχε να τον γνωρίσουν στο στράτευμα τον συμπάθησαν από την πρώτη στιγμή” ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ένας σμηνίτης.

Η Μενεγάκη δεν βρέθηκε στην ορκωμοσία, όμως, από την Παρασκευή το ζεύγος είναι και πάλι μαζί. Ο Ματέο έχει 10ημερη άδεια (άρα θα περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων) και μετά το τέλος αυτής, διαβάζουμε, ότι θα πάει στο Τατόι, απ’ όπου θα πάρει και το απολυτήριο.