Ελένη: Έχει ξεχάσει τη βαφτιστήρα της

17.12.2012
Νονά σε μία βαφτιστήρα είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όμως έχει κόψει κάθε επαφή κι επικοινωνία μαζί της.

Και η βαφτισιμιά της δεν είναι άλλη από την κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου, ο οποίους σε συνέντευξη που έδωσε δεν έκρυψε την πικρία του για τη διάσημη κουμπάρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα News κι εκεί τον ρώτησαν για τις σχέσεις του με την Μενεγάκη.

Ο Κοντολάζος μετά από σχετική ερώτηση παραδέχεται ότι δεν έχουν καμία σχέση και συμπληρώνει όλο νόημα: «Όπως βλέπεις χάνονται»! Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονο του, που έχει κόψει κάθε επαφή με την βαφτιστήρα της. «Νομίζω ότι η Ελένη απομακρύνθηκε, οπότε δεν μπορούσα εγώ να την παρακαλάω και να της λέω γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο, γιατί δεν κοιτάς το παιδί. Άσε εμάς, μπορεί να μη μιλάμε, αλλά με το παιδί που βάφτισε και τη βλέπει στην τηλεόραση θα έπρεπε να είχε μια επαφή»!

Αποκάλυψε, επίσης, ότι οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν κάπως, όταν τους κάλεσε στη βάφτιση του Άγγελου. «Όπως φαίνεται το έδαφος δεν ήταν πρόσφορο. Οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να ξεφύγουν από κάπου και να φτιάξουν καινούριες παρέες» εξήγησε στη συνέχεια.