Νικητής ριάλιτι απάτησε τη γυναίκα του & χώρισε

28.02.2013
Μετά από 30 χρόνια γάμου ο νικητής γνωστού ριάλιτι χώρισε με τη γυναίκα του, επειδή εκείνη έμαθε ότι την απατούσε!

Τα πάνω κάτω έχουν έλθει στη ζωή του Νίκου Γιώργα, ο τραγουδιστής που μάγεψε με τη φωνή του το κοινό του Ελλάδα έχεις ταλέντο, μετά το τέλος του ριάλιτι. Μέσα σε τρία χρόνια άλλαξαν τα δεδομένα στην προσωπική του ζωή, ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Ο Γιώργας βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κι εκεί παραδέχτηκε ότι χώρισε μετά από 30 χρόνια γάμου επειδή απάτησε τη σύζυγό του. Τόσο απλά το αποκάλυψε και ακόμη πιο απλά ανέλυσε τα του (πρώην) οίκου του.

«Με τη φθορά του χρόνου και τον κορεσμό δεν μπορείς να είσαι όπως στην αρχή. Την απάτησα κάποιες φορές στην αρχή και προς το τέλος περισσότερο. Η Ελένη είναι μια πολύ καλή γυναίκα. Πιστεύει σε αξίες που ίσως πλέον δεν υπάρχουν. Νομίζει πως όλα είναι τέλεια, αλλά δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια. Όταν δεν έχεις ερωτική σχέση με τη σύντροφο σου για 7-8 χρόνια είναι λογικό να νομίζει ότι υπάρχει κάτι άλλο, όπως έγινε και στην περίπτωση μου».

Και μπορεί να εύχεται στην πρώην σύζυγό του να βρει το δρόμο της, αλλά το παράπονο του το είπε. Δεν ήτα ακόμη πιο ελαστική!!! «Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο επιεικής κάποιες στιγμές ή να δώσει άλλη μια ευκαιρία. Αν και μου έδωσε, αλλά θα ήθελα να είναι πιο ελαστική. Δικαιολογώ απόλυτα τον εκνευρισμό της» δήλωσε χαρακτηριστικά.