Ωραία "ξεκατινιάσματα" Θεοδωρίδου με Σκορδά-Λιάγκα

01.03.2013
Μία νέα και ως φαίνεται άγρια κόντρα έχουμε στον αγγελικά πλασμένο κόσμο της showbiz μας.

Και μάλιστα έχουμε μια κόντρα που ήρθε από το άσχετο με πρωταγωνιστές πρόσωπα... υπεράνω υποψίας. Γιατί όχι πες μου εσύ αν πίστευες ποτέ ότι η Νατάσα η Θεοδωρίδου έτσι όπως την βλέπεις κλασάτη και κιουρία ότι θα... ξεκατινιαζόταν πίσω από την πλάτη του Γιώργου του Λιάγκα!

Ω ναι. Στη νέα κόντρα πρωταγωνιστούν η αοιδός, ο Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η οποία μπορεί με το Πρωινό mou να έχει ξεχάσει πώς κάνεις κουτσομπολιό, όμως τα χούγια (ξεκατινιάσματα επί Πολύ Μπλα Μπλα) βγαίνουν μετά την ψυχή. Κι έτσι η Φαίη όταν έπαιξαν θέμα με την Θεοδωρίδου θυμήθηκε ότι εκείνη «θάβει» τον σύζυγο όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Στην αρχή έκανε τη δύσκολη, αλλά μετά από μια μικρή πίεση, μας αποκάλυψε ότι τρία διαφορετικά άτομα που γνωρίζει η τραγουδίστρια, αλλά και η ίδια, της είπαν ότι η Νατάσα μιλάει άσχημα για Λιάγκα. Εκείνος, ένιωσε αμήχανα κι αναρωτήθηκε αν τον λέει χοντρό.

«Λέει, τι εκπομπή είναι αυτή, και πως τα λέει, ότι είσαι άξεστος (αλλά με μια λέξη χειρότερη) και δεν τον χωνεύω και τέτοια. Αλλά έχει εμμονή. Όπου πάει, λέει το ίδιο πράγμα! Θέλει να σου κάνει κακό στο προφίλ σου Γιώργο» είπε η Φαίη που μακριά από εκείνη οι... κατινιές.

«Δεν θα φάω το μεσημέρι» είπε ο Λιάγκας, ο οποίος δήλωσε ότι χαίρεται που την διασκεδάζει. Κι επειδή έχουμε να κάνουμε με Λιάγκα, έριξε και το φαρμάκι του. «Εγώ ρε παιδί μου, λέω καλά λόγια. Πόσο καλά κρατιέται και τέτοια!» είπε και λύθηκαν όλοι στα γέλια.

Συμπέρασμα: 1. Η showbiz μπορεί να είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, όμως είναι και μια μικρή γειτονιά όπου πρέπει να προσέχεις πού και τι λες. Και οι τοίχοι Νατάσα μου έχουν αυτιά.

2. Εδώ που τα λέμε, ο παρουσιαστής έχει δώσει πολλές αφορμές στην Θεοδωρίδου για να μην τον χωνεύει

3. Στο σπίτι το ζεύγος δεν μιλάει καθόλου; Δεν μπορούσε να το πει στον Λιάγκα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο βρε παιδί μου; Όχι, ότι μας χάλασε κιόλας, αφού έχουμε να ασχολούμαστε μαζί τους. έτσι;