Έξαλλος ο Αγάθωνας με τον Λαζόπουλο

04.03.2013
Έξαλλος είναι ο Αγάθωνας με τον Λάκη Λαζόπουλο μετά την εμφάνιση του με τους Koza Mostra στο Τσαντίρι την περασμένη Τρίτη.

Η εμφάνιση των φετινών εκπροσώπων μας στην Γιουροβίζιον ήταν επιεικώς απαράδεκτη αφού το συγκρότημα και ο ρεμπέτης, απλά δεν ακούγονταν. Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την εμφάνιση ήταν πολλά και μόνο αρνητικά για την παρέα. Κι εννοείται ότι έφτασαν στα αυτιά του Αγάθωνα, ο οποίος μπροστά στην κάμερα του Star τα έχωσε στον Λαζόπουλο!

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, μετά από μια αποτυχημένη επίσκεψη στην Αθήνα. Εδώ ήρθαμε να δυσφημιστούμε τελικά. Πήγαμε να παίξουμε ένα τραγούδι στον Λαζόπουλο, τον οποίο συμπαθώ, θαυμάζω και τον βλέπω από το ’80 που ξεκίνησε, αλλά δυστυχώς λόγω κακής ηχοληψίας το τραγούδι βγήκε απαράδεκτο», δήλωσε ο ρεμπέτης.

Έξαλλος όμως είναι και με αυτούς που τους συγκρίνουν με τον Μιχάλη Ρακιντζή, του οποίου η εμφάνιση επίσης έπασχε από ήχο «Μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Ρακιντζή. Δεν φταίει βέβαια κι αυτός ο καημένος που είχε κακό ήχο, αλλά τι να κάνουμε η δημοσιότητα έχει τα καλά της και τα κακά της. Εγώ πάντως δε θα κλείσω ματάκι. Μπουνίτσα θα ρίξω την επόμενη φορά», δήλωσε και σκιάχτηκε πολύς κόσμος.

Μήπως να μεταφράσουμε τις δηλώσεις του και στους Σουηδούς για να έχουν υπόψη τους τι εστί Αγάθωνας και με τι έχουν να κάνουν;