Ματέο: Σόλο διακοπές με τις κόρες της Ελένης

06.03.2013
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Μενεγάκη και να μην το επαναλαμβάνουμε, γινόμαστε και γραφικοί.

Η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά και η σχέση εκείνου με τα παιδιά της παρουσιάστριας είναι πια... οικογενειακή. Απόδειξη; Πέρασε με τις κόρες της Ελένης λίγες μέρες στην Αράχοβα.

Θα θυμάσαι που το ζευγάρι είχε πάει με τις μικρές στον Παρνασσό για σκι (τότε που το Λενιώ μας έφαγε σαβούρα... βασιλική) και για ένα διήμερο χαλάρωσης. Τελικά, δύο μέρες εκεί έμεινε μόνο η Μενεγάκη, η οποία επέστεψε στην Αθήνα για την εκπομπή της. Ο Ματέο παρέμεινε λίγες μέρες ακόμη με τις κόρες της αγαπημένης του και είναι πραγματικά να συγκινείσαι με το όλο στόρι.

Συγκινητικές είναι επίσης οι φωτογραφίες του παράφορα ερωτευμένου ζεύγους που κυκλοφορούν σήμερις στα life style περιοδικά από την εξόρμηση τους στην Αράχοβα. Αγκαλιασμένοι και αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου, γελούσαν και τραγουδούσαν στα σοκάκια της Αράχοβας ωσάν τα ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα. Αλλά και στην ταβέρνα που κάθισαν, διαβάζουμε στο Hello ότι τραγουδούσε ο ένας στον άλλον το «θα ζήσω ελεύθερο πουλί». Και να τα γέλια και να τα πειράγματα.

Όχι πες μου, δεν είναι συγκινητικός ο έρωτας τους; Και οι λεπτομέρειες που μαθαίνουμε δεν είναι πιο συγκινητικές;

πηγη Hello