Σοκ: Δες την Ελένη πώς κατασπαράζει τους αστακούς

07.03.2013
Να το ξεκαθαρίσουμε. Η κρίση είναι για εμάς. Για την Ελένη την Μενεγάκη κρίση φανταζόμαστε ότι είναι το άσμα του Νίκου Μακρόπουλου... «κρίση με πιάνει κρίση».

Και θα το τεκμηριώσουμε. Τελειώνει ένα ωραίο μεσημέρι την εκπομπή της, η μέρα έξω είναι ωραία, παίρνει τον Ματέο της και τους συνεργάτες της και λένε να πάνε έξω να φάνε. Όχι σουβλάκι. Θαλασσινά. Αφροδισιακά.

Και πάει το παρεάκι το καλό και τσακίζει στην κυριολεξία τα αφροδισιακά και τα ψαρικά. Πάντως, σοβαρά τώρα, πιο σόκι φωτό της Ελένης από αυτή που δημοσιεύει το Ciao δεν υπάρχει. Να βλέπεις το Λενιώ να έχει πέσει με τα μούτρα στην πιατέλα με τους αστακούς και να τους τσακίζει κανονικότατα δεν υπάρχει. Όλη η παρέα δηλαδή έπεσε με τα μούτρα κι αν είχαν κι ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια θα έτρωγαν ΚΑΙ με αυτό τα μύδια στρείδια, αστακούς και ψαρικά που είχαν παραγγείλει.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, η Μενεγάκη τους πήγε στην Αμφιάλη, όπου μεγάλωσε, για να τους δείξει την παλιά της γειτονιά. Συγκινητικό δε λέμε, αλλά η λαδωμένη στο σαγόνι και τα χέρια Ελένη να γελάει αριστερά και δεξιά και οι φαγωμένοι αστακοί στο τραπέζι, είναι πιο συγκινητικό.