Ιωαννίδου - Τόλη μιλούν για τις εκτρώσεις που έκαναν

13.03.2013
Αν και το θέμα της άμβλωσης είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, δεν είναι λίγες οι «επώνυμες» γυναίκες που έχουν αποκαλύψει δημοσίως ότι έχουν κάνει.

Την Τρίτη ήταν σειρά της Μαρίας Ιωαννίδου και της Έλσας Τόλη να μιλήσουν για τη δική τους δυσάρεστη εμπειρία, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Σκότωσα τέσσερα παιδιά και ψυχολογικά τραυματίστηκα για πάντα», δήλωσε η Ιωαννίδου.

Η πρώτη φορά που έμεινε έγκυος ήταν στα 16 της, ενώ παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει για τις αμβλώσεις που έκανε. «Κουβαλάω τύψεις οδυνηρές! Όταν έπαιζα τη μάνα, σκεφτόμουν “αν το είχα κάνει το παιδί, θα ήταν κορίτσι; Θα ήταν αγόρι;”. Αν ξαναγεννιόμουνα, δεν θα έκανα ένα, αλλά τρία και τέσσερα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η περίπτωση της Τόλη είναι διαφορετική, αφού εκείνη έκανε άμβλωση στη αρχή της σχέσης της με τον σύζυγό της. «Στην αρχή της σχέσης μου με τον σύζυγό μου έμεινα έγκυος και έκανα άμβλωση», αποκάλυψε ενώ χαρακτήρισε την άμβλωση «φόνο». «Ο μεγαλύτερός μου φόβος όταν πήγα να κάνω αυτή την πράξη ήταν αν θα με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά στο μέλλον», αποκάλυψε το πρώην μοντέλο, που σήμερα έχει αποκτήσει δύο παιδάκια.