Αυτή είναι ωραία κόντρα: Περρής vs Αρναούτογλου

13.03.2013
Αυτή, μάλιστα, είναι ωραία κόντρα με πρωταγωνιστές δύο ανθρώπους της τηλεόρασης και που το παιγνίδι ξέρουν καλά και την ατάκα την καλή την έχουν στο τσεπάκι τους.

Ο Βαγγέλης Περρής άνοιξε πρώτος τον πόλεμο εναντίον του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, θα πρέπει να ξέρει ότι ο άλλος είναι.. μάχιμος.

Ο Περρής για την ιστορία είχε δηλώσει στο περιοδικό ΕΓΩ για τον Γρηγόρη: «Ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο που έβλεπες τον Γρηγόρη, παλικαράκι στα 25 του χρόνια, να πηγαίνει σαν το κατσίκι πάνω στα βουνά. Είχε μια φρεσκάδα. Αν περάσουν τα χρόνια και κυνηγάς τη φρεσκάδα –που πλέον δεν έχεις-, δημιουργεί την ίδια εντύπωση, που δημιουργείται όταν βλέπεις κάποιους 60αρηδες, που ήταν εραστές στα 30 και χρησιμοποιούν τα ίδια παλιομοδίτικα κόλπα. Μου δίνει την εντύπωση ότι κυνηγά τον εαυτό του».

Για να έρθει η «πληρωμένη» απάντηση από τον Αρναούτογλου, ο οποίος πήγε την κόντρα παραπέρα. "Μακάρι να συνεχίσω να κάνω τα ίδια πάρα πολλά χρόνια πολλά. Ο Βαγγέλης Περρής από τότε που έφυγε από το ραδιόφωνο και ανέλαβα εγώ την εκπομπή μού δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί με αγαπάει τόσο πολύ. Ανακαλύπτω πως έχει να κάνει μάλλον με την εκπομπή στο ραδιόφωνο" ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star και τούτο ήτο σκληρό.

Και πρόσθεσε: "Και συνεχίζει αυτές τις δόσεις αγάπης! Καλά κάνει... Τώρα προσπαθώ να θυμηθώ πόσων ετών είναι ο Περρής - πρέπει να φτάνει στα 60 και συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα".