Master chef: Όλη η αλήθεια για την αναβολή του τελικού

14.03.2013
Αναβάλλεται οριστικά ο τελικός του Master chef λόγω οικονομικών προβλημάτων και το Mega με επίσημη ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους.

«Αναβάλλεται η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του MastercChef. Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Master Chef για τη στήριξή τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και αυτή είναι η αλήθεια, αφού οι άνθρωποι του Μεγάλου καναλιού αναζητούν λύση προκειμένου ο τελικός να γίνει ακόμη και μέσα στον Μάιο. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, τονίζοντας ότι τα γυρίσματα του παιγνιδιού έχουν γίνει πριν ενάμιση χρόνο. Ο τελικός ήταν αν γυριστεί αυτή την εβδομάδα, αφού πολιτική του master chef είναι ο τελικός να διεξάγεται τρεις μέρες νωρίτερα από την τηλεοπτική του προβολή.

Ωστόσο, οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν επέτρεψαν τελικά την διεξαγωγή του, οπότε κι επίσημα οδηγήθηκε σε αναβολή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Λιάγκας, η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Πέμπτης θα ανακοινώσει την αναβολή του τελικού, ενώ το πρωί της Παρασκευής, οι τρεις φιναλίστα θα μαγειρέψουν στο Πρωινό mou.