Νέες διαστάσεις στο θάνατο της ηθοποιού, Τζώρτζιας Θεοδώρου

15.03.2013
Μυστήριο φαίνεται ότι κρύβει ο ξαφνικός θάνατος από ανακοπή καρδιάς της ηθοποιού Τζώρτζιας Θεοδώρου.

Ο αδελφός της 49χρονης δίνει νέες διαστάσεις στο θάνατο της, αφού αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο καιρό την ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι η ηθοποιός θα μπορούσε να ήταν σήμερα ζωντανή!

Μάλιστα, ζήτησε να διεξαχθεί ιατροδικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. «Μπορεί να ήταν ιός στους πνεύμονες. Θα κινηθώ νομικά. Ήταν τελείως ξαφνικός ο θάνατος και σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι τίποτα δεν γίνεται στην τύχη», δηλώνει ο αδελφός της.

Η Θεοδώρου, που έγινε γνωστή ως η γραμματέας του Γιάγκου Δράκου στην "Λάμψη" σχεδίαζε να παντρευτεί με το σύντροφό της. Και όπως αποκαλύπτει ο αδελφός της, ένα βράδυ πριν προσβληθεί από την ίωση, ήταν έξω με την παρέα της και διασκέδαζε.

«Η αδελφή μου ήταν πολύ ευτυχισμένη και ήταν έτοιμη να παντρευτεί κιόλας. Είχε μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο, αλλά μας πρόλαβαν άλλα πράγματα», είπε ο αδελφός της.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι η αδελφή του δεν έφυγε μόνη και αβοήθητη, όπως γράφτηκε. "Έμενε στο δικό της σπίτι, αλλά ήταν σε συνεχή επαφή μαζί μας. Ήμασταν πολύ κοντά και είχαμε την καλύτερη σχέση που θα μπορούσαν να έχουν δύο αδέλφια»

Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη