Απίστευτες αποκαλύψεις Λιάγκα για Koza Mostra και Αγάθωνα

22.05.2013
Στη φετινή ελληνική αποστολή και στις συνθήκες που ταξίδεψαν στο Μάλμε αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την χθεσινή (21/5) αποκάλυψη του Ηλία Κόζα ότι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα με ΚΤΕΛ, ενώ στην τσέπη τους είχαν μόνο 5 ευρώ, ο παρουσιαστής το έψαξε και τα όσα αποκάλυψε είναι απίστευτα. Και προκάλεσαν την οργή του, βρίζοντας μάλιστα πάνω στο ξέσπασμα του.

Και πώς να μην τα πάρει δηλαδή ο Λιάγκας, όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά έβαζαν τα σαντουιτσάκια από το πρωινό του ξενοδοχείου σε πετσέτες για να τρώνε την υπόλοιπη ημέρα!!!!

"Το promo video που έπαιξε πριν την εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision, το γύρισαν μόνοι τους και δεν τους πλήρωσε ποτέ κανένας! Τα έβγαλαν τα χρήματα από την τσέπη τους. Σε κάθε μέλος της αποστολής έδιναν την ημέρα για το φαγητό, μεσημεριανό και βραδινό, 15 ευρώ. Έτρωγαν πρωινό και έβαζαν τα σαντουιτσάκια σε πετσέτες να τα πάρουν μαζί τους να φάνε την υπόλοιπη ημέρα! Αν δεν έχεις ρε μάγκα, μην τους παίρνεις γαμ... την που... μου" ξέσπασε.