Τσακωμός Φαίης - Ουγγαρέζου με απίστευτες «κατινιές»

27.05.2013
«Της κατινιάς το πανηγύρι» έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό Mou και πρωταγωνιστές ήταν η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, ο «Δημητρός» αναδείχτηκε σε ταλεντάκι στο... ξεκατίνιασμα, αφού αυτά που είπε για την Ελισάβετ Σπανού ήταν απίστευτα και δε λέγονται δημοσίως ακόμη κι αν τα πιστεύει. Και λογικά έφεραν την «έκρηξη» της Φαίης, η οποία λίγο πριν τα είχε «χώσει» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, επειδή «άδειασε» ερωτικά την αοιδό.

«Το θεωρώ πολύ αγενές και άνανδρο αυτό που κάνει. Προφανώς και κάνει τώρα κάποιες δηλώσεις λόγω της Ελισάβετ. Σαν άνδρας από τη στιγμή που ξέρει ότι μια γυναίκα που εκτίθεται, έχει βγει και έχει πει κάτι, για μένα είναι άνανδρο να βγει μετά και να πει όλα αυτά. Το θεωρώ μεγάλη κατινιά. Την εκθέτει πάρα πολύ», σχολίασε αρχικά η Φαίη, αλλά τον Ουγγαρέζο φαίνεται ότι τον τσίμπησε... μύγα τσε τσε. Τέτοια αντίδραση

«Επειδή βγήκε κάποια και είπε κάτι, θα βγαίνει ο άλλος και θα τη σιγοντάρει; Δηλαδή βγαίνει μια τρελή και λέει ότι τα είχε με τον Ουγγαρέζο, εγώ δηλαδή πρέπει να το συνεχίσω το τρένο;» ήταν τα πρώτα του σκληρά λόγια.

Για να συνεχίσει το ξεκατίνιασμα, όταν Σκορδά και Σταμάτη σχολίασαν ότι το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από την Σπανού.

«Σιγά τη Μαρινέλλα. Κι εκείνη από τον Σρόιτερ τη μάθαμε τι να κάνουμε τώρα; Όποιος βγαίνει και λέει “είμαι ερωτευμένος” τόσο νωρίς θα υποστεί τις συνέπειες. Βγαίνει αυτή από τον πρώτο μήνα και λέει τα έχω με τον τάδε και βγήκε ο άλλος και την άδειασε. Καλά της έκανε. Εκείνη γίνεται ρόμπα. Εκείνη εκτέθηκε», έσταξε τη χολή του.

Και να σκεφτείς, ότι η Σπανού για μία εβδομάδα ήταν γκεστ στο πάνελ του Πρωινού mou δύο καρέκλες δεξιά του Ουγγαρέζου. Τς, τς.