Ελένη: Δες την να τον παίρνει (τον ύπνο) στο καράβι

29.05.2013
Έχουμε δει παπαράτσι και παπαράτσι φωτογραφίες της Ελένης της Μενεγάκη τόσα χρόνια, αλλά ναι το ομολογούμε η τελευταία που κυκλοφορεί στο καράβι από Άνδρο είναι με διαφορά η καλύτερη.

Δεν υπάρχουν οι παπαράτσι φωτογραφίες της Ελένης, η οποία ξαπλωμένη στο καναπέ του καραβιού είναι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, διαβάζει βιβλίο με μισόκλειστα μάτια, πιπιλάει δάχτυλο από τη νύστα και αφού στο τέλος δεν την παλεύει, γέρνει στον καναπέ και τον παίρνει τον υπνάκο.

Να βλέπεις φωτό της κοτζάμ «βασίλισσας» να κοιμάται σαν κοπελίτσα ταλαίπωρη και ξενύχτισσα από διακοπές στην.. Ίο και να τρελαίνεσαι. Απίστευτο. Όπως φοβερές είναι και οι φωτογραφίες, όπου το Λενιώ παίρνει να διαβάσει τον κυριακάτικο Τύπο και βαράει κάτι απίστευτες ντάγκλες (είναι και το πιπίλισμα του δάχτυλου που σου φέρνει γλυκιά νύστα) με το μάτι στις περισσότερες να κλείνει.

Ώσπου δεν άντεξε η κοπελιά κι έγειρε να κοιμηθεί. Εξάλλου την έχουν «φάει» και οι διαδρομές. Παρασκευή απόγευμα φεύγει κατευθείαν από την εκπομπή για Άνδρο, όλο το σ/κ δεν βάζει ποπό κάτω, έρχεται η Κυριακή το βράδυ και νυστάζει.

Πηγή – φωτό: Hello