Ο «Σουλεϊμάν» διαψεύδει τις φήμες διαζυγίου

30.05.2013
Τον τελευταίο μήνα στην Τουρκία το νούμερο ένα θέμα στα ταμπλόιντ είναι οι φήμες διαζυγίου του Χαλιτ Εργκέντς με την Μπεργκιουζάλ Κορέλ, επειδή εκείνος έχει εξωσυζυγική σχέση με συμπρωταγωνίστρια του.

Μάλιστα, το υποτιθέμενο ερωτικό σκάνδαλο του «Σουλεϊμάν» έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη γείτονα χώρα, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της εκεί showbiz. Και απόδειξη γι αυτό, είναι ο χαμός που έγινε από τηλεοπτικά συνεργεία κατά την έξοδο του Ερκέντς από εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης.

Ο ηθοποιός μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στον «Σουλεϊμάν» και καλούς του φίλους, Μπουράκ Οζτσιβίτ (Μπάλι Μπέη) και Οκάν Γιαλαµπίκ (Ιμπραήμ) βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη σε εστιατόριο της περιοχής Λεβέντ για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας. Αλίμονο, όμως, για τον Εργκέντς μετά το τέλος του αγώνα, είχε να αντιμετωπίσει τις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μαγαζί και τον καταιγισμό των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους σχετικά µε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με τη σύζυγο του.

«Δεν ισχύει τίποτα!», ήταν η πρώτη του απάντηση για να συνεχίσει χαμογελώντας «Υποθέτω ότι λόγω έλλειψης άλλων ειδήσεων κάποιοι αποφάσισαν να διαδώσουν φήμες.. Όχι, δεν χωρίζω»

Πηγή My tv