Η "μυστική" γέννα πασίγνωστης παρουσιάστριας

04.06.2013
Υπήρξε παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και από τις πιο σέξι παρουσίες της τηλεόρασης, από την οποία όμως απέχει τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας αφοσιωθεί στο γάμο της.

Ο λόγος για την Βάσια Λόη, η οποία μαζί με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις "έκοψε" και τις δημόσιες, αφού τα τελευταία χρόνια ελάχιστες φορές την έχουμε δει σε κοσμικές και μη εκδηλώσεις. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνει τον έγγαμο βίο στο πλευρό του συζύγου της, Νικόλα Μαδιά, ενώ αθόρυβα απόλαυσε και την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου, η είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί έγινε όταν η Λόη ήταν οκτώ μηνών! Το ίδιο αθόρυβα, σχεδόν μυστικά, έφερε την περασμένη Πέμπτη στον κόσμο το γιο της, αφού η γέννηση του μωρού έγινε γνωστή δύο μέρες μετά.

Και αυτή την πολυ προσωπική στιγμή, η Βάσια την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ζήτησε και πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ με το σύζυγό της και το μωρό έφυγαν από την πίσω πόρτα του μαιευτηρίου προκειμένου να αποφύγουν την τηλεοπτική κάμερα που ήταν εκεί.