Ποιο θα είναι το νέο «κορίτσι» του Θέμου; Οεο

19.08.2013
Θα περίμενε κανείς ότι η Δούκισσα Νομικού θα ήταν και τη νέα χρονιά το «κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά παρόλο που η συνεργασία τους ήτο άψογη, τελικά δεν θα συνεχιστεί.

Κι έχει ξεκινήσει, που λες, μία μεγάλη συζήτηση κι ένας έντονος προβληματισμός για το ποια καλλονή (η «παράδοση» δεν σπάει) θα καθίσει στο τραπέζι του Θέμου και του Βαγγέλη Περρή. Και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δύο είναι οι επικρατέστερες για τη θέση.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που μετά την αποχώρηση της από το Star ψάχνει τη νέα τηλεοπτική «στέγη» που θα στεγάσει τα πληθωρικά της προσόντα. Και μπορεί τα δύο κορίτσια να είναι διαφορετικά μεταξύ τους, όμως η καθεμιά για τους δικούς της λόγους και χαρακτήρα, θεωρούνται φαβορί.

Η περίπτωση της σέξι Πετροτσέλι δεν θέλει μεγάλη ανάλυση για ποιο λόγο είναι φαβορί για τη θέση, αφού η «παράδοση» θέλει σέξι κορίτσι και η Ιταλίδα το έχει και με το παραπάνω. Η Συνατσάκη δεν είναι και το πιο σέξι κορίτσι της τιβί, αλλά είναι έξυπνη, ετοιμόλογη και μπορεί να σταθεί στο πλευρό των δύο ισχυρών ανδρών της εκπομπής.