Όλα για την AGB: Ο Γρηγόρης κάλεσε Περρή

22.01.2014
Μπορεί κάποτε η Βέρα η Λάμπρου με το όνομα να τραγουδούσε ότι.... το νινί σέρνει καράβι, αλλά που να δεις τι σέρνει... η AGB!

Ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου, σου λέει ο Βαγγέλης Περρής τον κάλεσε στην εκπομπή του! Ποιες κόντρες και ποια... μίση; Τα ξέχασε όλα ο «Άρνι» - εκτός κι αν θέλει να μάς αποδείξει again ότι είναι το... καλό παιδί της τηλεόρασης κι όλα τα ξεχνάει – και κάλεσε τον «οχτρό» του στα Καρντάσιανς. Αλλά έπεσε πάνω σε... βράχο ηθικής, αφού ο Περρής όχι μόνο δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση, αλλά «άδειασε» δημοσίως τον Αρναούτογλου γι ακόμη μία φορά.

«Η υπεύθυνη των καλεσμένων με βρήκε μια μέρα και μου είπε ότι ο Γρηγόρης πολύ θα ήθελε να πάω στην εκπομπή. Δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Δεν θέλω να γίνω καραγκιόζης» είπε ο Περρής στην κάμερα του Star.

Και συνέχισε τα «χτυπήματα» στον Γρηγόρη, που τι ήθελε ο άνθρωπος; Να λύσουν δημοσίως τις διαφορές τους και μάλιστα στη ΔΙΚΗ του εκπομπή. Να έχει βρε παιδί μου ο άνθρωπος.... με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

«Θεωρώ ότι γίνομαι γραφικός να αποδεχτώ μια πρόσκληση ενός ανθρώπου που δεν έχει πει και τα καλύτερα λόγια για μένα. Θα μου πεις ‘’το κρατάς’’; Το κρατάω μέχρι να ακουστεί ''συγγνώμη δεν το ήθελα’’» συνέχισε ο Περρής.