Κωστόπουλος, Μπαλατσινού, Πολίτη: Που πήγε η φιλία τους;

02.05.2014
Τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και την Χριστίνα Πολίτη τούς ξέραμε για φίλους. Και μάλιστα καλούς, που έκαναν καλή παρέα.

Εξάλλου, η Πολίτη για χρόνια συνεργαζόταν με τα περιοδικά του Κωστόπουλου. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει "φουντώσει" μία κόντρα αναμεσά τους, που δείχνει ότι η φιλία τους πήγε... περίπατο! Η αρχή έγινε με τη δήλωση της Πολίτη ότι προτίμησε να πάει στο J2US από το να είναι στο πάνελ κάποιας εκπομπής.

Ο Κωστόπουλος, που είναι κομμάτι... μυγιάγγιχτος, το πήρε προσωπικά και της τα έχωσε. Εκείνη απάντησε ότι όλο αυτό είναι παράλογο και πώς γίνεται να παρεξηγηθεί η δήλωσή της. Κι άδικο δεν έχει εδώ που τα λέμε η γυναίκα.

Ωστόσο, η κόντρα που έχει ξεσπάσει τελευταία έχει και συνέχεια. Την Πρωτομαγιά η Τέτα (η νυχού) πήγε στο Πρωινό mou ως καλεσμένη, αφού ήταν εκείνη που αποχώρησε από το show και ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού βρήκαν την ευκαιρία να ξαναρίξουν το "φαρμάκι" τους στη φίλη(;) τους.

«Χτες, ένας άνδρας, μην πω και δύο και μια γυναίκα τραγούδησαν… κατά την δική μου την ταπεινή γνώμη που ακούω από την τηλεόραση, δεν ξέρω ο Δημήτρης πως το άκουσε από εκεί, τραγούδησαν χειρότερα από εσένα» είπε στην Τέτα, χωρίς να ανεφέρει ποιους εννοεί.

Ο Ουγγαρέζος, όμως, αν και συμμετέχει στο show και οφείλει να κρατά κάποιες αποστάσεις, δε δίστασε να "καρφώσει" την Πολίτη. «Στο συγκεκριμένο live η Χριστίνα Πολίτη ήταν η χειρότερη» είπε.

Και τότε η Μπαλατσινού έριξε...φαρμάκι: «Συμφωνώ, ήταν τραγική! Δεν μου άρεσε ήταν χάλια»

Άουτς, τούτο πόνεσε.....