Διονυσίου: Το απίστευτο ξέσπασμα στο live του J2US!

02.05.2014
Ο Στέλιος Διονυσίου είναι μία ήρεμη δύναμη, μένει μακριά από κόντρες κι εντάσεις, ενώ η παρουσία του στο Just the 2 of us είναι πολύ διακριτική.

Ωστόσο, ήρθε η ώρα και η στιγμή, που ακόμη και ο Διονυσίου ξέσπασε και τα είπε έξω από τα δόντια στο 5ο live του show. Κι ας είναι καλά τα φαρμακερά σχόλια του κοινού στα social media, που τον έβγαλαν από τα ρούχα του. Και όταν ανέβηκε στη σκηνή με την Χριστίνα Πολίτη, ξεσπάθωσε.

«Στο διάλειμμα των διαφημίσεων διάβαζα διάφορα σχόλια πίσω στο backstage. Υπάρχουν κάτι άνθρωποι ρε παιδιά. Διαβάζεις κάτι πικρόχολα σχόλια, του στυλ “Θα αλλάξουμε κανάλι”. Αλλάξτε το ρε παιδιά, πηγαίνετε αλλού τελοσπάντων» είπε ο Στέλιος.

Και συνέχισε: «Εμείς ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά. Εδώ ήρθαμε να κάνουμε χαβαλέ, να τραγουδήσουμε. ‘Άλλωστε αυτό το παιχνίδι είναι και για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν ήρθαμε να δείξουμε αν τραγουδάμε ωραία, αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι»

Από τα βέλη του δε γλίτωσαν και διάφοροι "επώνυμοι" που σχολιάζουν αρνητικά το show. «Θέλω να πω σε αυτούς που δεν τους αρέσει και το κρίνουν κάθε εβδομάδα, μιλάω και για ανθρώπους της δουλειάς μας, άνθρωποι που έχουν παρουσιάσει αυτό το παιχνίδι, άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το show, κάνουν σκληρή κριτική! Τελοσπάντων ας δούνε κάτι άλλο σήμερα! Ας δούνε ποδόσφαιρο!»