Γκολεμά: Έκανε τη Μελέτη να ορκιστεί για τον ΣΚΑΙ!

27.05.2014
Μα τι ωραίες και μεγάλες είναι οι τηλεοπτικές στιγμές που ζούμε στη φτωχή μας την τιβί. Μέρες μετά την «άγρια» κόντρα της με τη Ντέπυ Γκολεμά, όταν εκείνη την κατηγόρησε για... μούφα αρρώστια επειδή θα πάει ΣΚΑΙ, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να τοποθετηθεί στο θέμα

Γιατί όλες τις προηγούμενες μέρες μίλησαν όλοι – και κυρίως η mother της – εκτός από την ίδια. Έτσι, με αφορμή τη δήλωση της Γκολεμά ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Σάσα η Σταμάτη(;); η Μελέτη μέσα από την εκπομπή της απάντησε στην τηλεκριτικό για τη φημολογούμενη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ.

«Εμείς βασιζόμαστε στους τηλεκριτικούς ακόμα και για να μάθουμε πού θα πάμε και τι θα κάνουμε. Γιατί εγώ τώρα ετοιμάζω κούτες, μαζεύω τα πράγματά μου και πάω ΣΚΑΪ, απ' ό, τι έμαθα. Να με ενημερώσετε κι εμένα τελικά, αν θα πάω...», είπε με νόημα η Ελεονώρα.

Και συνέχισε με το μεγάλο ξεκαθάρισμα, το οποίο συνόδευσε και με όρκο για τους άπιστους τηλέ-Θωμάδες. «Συγγνώμη που "αδειάζω" κάποιους συναδέλφους που χάρηκαν να πουν πού θα πάω και να αναπαράγουν ειδήσεις. Μα τω Θεώ, σας ορκίζομαι στην υγειά μου, που είναι ό, τι πιο σημαντικό έχω, δεν έχω περάσει ούτε απ' έξω από τον ΣΚΑΪ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μόνο με τον κύριο Σταμάτη Μαλέλη τα Χριστούγεννα που του ευχήθηκα να είναι καλά ο άνθρωπος... Αυτή είναι η αλήθεια!» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί η κυρία Γκολεμά να είχε μια πραγματική πληροφόρηση ότι εγώ πάω στον ΣΚΑΪ, αλλά κι εγώ είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση». Για να καταλήξει: «Και μπορεί όντως να βρέθηκε κάποιος κακοήθης και να της είπε ότι "η Μελέτη σας δουλεύει, κάνει μπάνιο στην Ανάβυσσο και λέει ότι πονάει η μέση της γιατί τα έχει κάνει πλακάκια με τον ΣΚΑΪ". Οφείλεις, όμως, να διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου».