Σα δε ντρεπόμαστε: «Ανακαλύψαμε» κόντρα Λιάγκα με Κοκκίνου

14.10.2014
Μόλις πριν λίγες μέρες δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού ήθελε την Έλλη Κοκκίνου να ρίχνει «χυλόπιτα» στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μάλιστα να ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστούς τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αοιδός είναι έξαλλη από πέρυσι με το ζεύγος επειδή τη μέρα που είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή τους, εκείνοι τη ρωτούσαν μόνο για τον Γιώργο Μπόγρη.

Και κοίτα να δεις τι πήγαμε να κάνουμε: να βγάλουμε τσακωμένους τρεις ανθρώπους που έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα η Κοκκίνου είχε πάει μέχρι και στα γενέθλια του μικρού Γιαννάκη. Έξαλλο, σου λέω, έξαλλο κάναμε τον Λιάγκα ο οποίος το πρωί της Τρίτης (14/10) ενημέρωσε μέσα από το Πρωινό τους συναδέλφους, πρώτα να διασταυρώνουν την πληροφορία τηλεφωνώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση στον ίδιο ή στην Κοκκίνου.

Φανταζόμαστε ότι το ίδιο πράττει και ο Λιάγκας κάθε πρωί που περνάει από κόσκινο τους celebrities του τόπου, με αφορμή δημοσιεύματα ή φήμες που κυκλοφορούν. Τέλος πάντων για την ιστορία κα την αποκατάσταση της αλήθειας (και αφού η Κοκκίνου έστειλε μέχρι και προσωπικό μήνυμα στη Φαίη) δεν ισχύει ότι η αοιδός έχει πρόβλημα μαζί τους. Μάλιστα, στο sms ζήτησε από τη Φαίη να μην πιστέψουν τα δημοσιεύματα!