Λιάγκας σε Φαίη: «Ξεφτιλίσου να ανέβουν τα νούμερα»

14.10.2014
Δύσκολο και περίεργο ήταν το πρωί της Τρίτης (14/10) για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και είναι λογικό, αφού ο Μάρκος Σεφερλής στην πρεμιέρα ήταν σαρωτικός

και η διαφορά ανάμεσα στα δύο πρωιναδικα έφτασε μέχρι και τις 30 μονάδες! Και μπορεί απέναντι ο Σεφερλής να ήταν μες στο «καρφί» και τη σπόντα, ο Λιάγκας απέφυγε (λογικό) τα πολλά πολλά.

Εξάλλου, στου κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί! Ωστόσο, ο Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να δώσει τη δική του αλλά όχι πειστική εξήγηση για την αντιγραφή του παιγνιδιού μπάσκετ που προκάλεσε αίσθηση τη Δευτέρα. Πριν ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά παίξουν ένα παιγνίδι, ο Λιάγκας σχολίασε ότι δεν κάνουν καμία παρθενογένεση και ότι τα παιγνίδια τα παίρνουν από αμερικανικό show και συγκεκριμένα από εκείνο του Τζίμι Φάλον.

Μάλιστα, για να πείσει το κοινό, μέχρι που έπαιξε σχετικό βίντεο, όπου ο διάσημος παρουσιαστής παίζει με καλεσμένο του. Βέβαια, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Λιάγκας εξηγεί ότι παίρνουν τα παιγνίδια από αλλού. Μέχρι σήμερα ή καλύτερα μέχρι να βγει ο Σεφερλής και να παίξει η αντιγραφή με τις φανέλες του μπάσκετ, δεν είχε μπει καν στον κόπο να εξηγήσει (και με βίντεο μάλιστα) ποια είναι η πηγή έμπνευσης των παιγνιδιών τους.

Τέλος πάντων, τα απίστευτα νούμερα του αντίπαλου, τουλάχιστον δεν έκαναν τον Λιάγκα να χάσει το χιούμορ του και όση ώρα η Σκορδά έπαιζε με τον Μουτσινά (έτρωγαν χωρίς χέρια) της φώναζε: «Μπράβο Φαίη μου ξεφτιλίσου κι άλλο να ανεβάσουμε τα νούμερα»!