Και η Τατιάνα τον... χαβά του Ευαγγελάτου!

15.10.2014
Ο, τι μπορεί κάνει και η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται στα πρόθυρα... νευρικής κρίσης λόγω Ελένης Μενεγάκη.

Η ενδιαφέρουσα (απ’ όλες τις απόψεις) αντίπαλός της καθημερινά κερδίζει κατά κράτος και η «Τάτι» έχει σχεδόν πάθει... υστερία βλέποντας μονίμως την ωραία πλάτης της Ελένης. Έτσι, η Στεφανίδου προσπαθεί με κάθε τρόπο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, χρησιμοποιώντας τα δικά της όπλα.

Ή καλύτερα.. όπλο, που ακούει στο όνομα... Νίκος Ευαγγελάτος! Δεν περνάει μέρα που να μην αναφέρεται η παρουσιάστρια στο σύζυγο της, ενώ με κάθε ευκαιρία (επίσης σε καθημερινή βάση) δηλώνει το μεγάλο και αγιάτρευτο ερωτά της για εκείνον. Τη μία τού αφιερώνει τραγούδια. Την άλλη λέει ότι θέλει να τον έχει αλυσοδεμένο στο σπίτι και την άλλη αποκαλύπτει ότι ο Ευαγγελάτος τής έκανε... λοβοτομή!

Για τέτοιο μεγάλο έρωτα ενός παντρεμένου ζεύγους, μετά από 16 χρόνια παρακαλώ! Την αποκάλυψη της «λοβοτομής» την έκανε με αφορμή τα κολακευτικά μηνύματα που στέλνουν τα στρατά από την Κω στην ίδια. Έτσι, η Τατιάνα κολακευμένη η αλήθεια (δεν είναι και λίγο να έχεις σουξέ στο... ΚαΨιΜι) σχολίασε: «Με τόσα αγόρια εδώ… Έχω τον Κυριάκο το σεφ, έχω το Μανίκα, έχω εσένα, έχω τα φανταράκια. Κι εμένα μου έχει κάνει λοβοτομή ο Ευαγγελάτος. Τι γίνεται εδώ;» είπε γελώντας!