Άρχισαν τα όργανα στο Πρωινό; Η οργή του Λιάγκα

17.10.2014
Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν, εκεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1; Αν πιστέψουμε το τελευταίο δημοσίευμα που κυκλοφορεί, στο πρωινό του καναλιού άρχισαν τα όργανα και η γκρίνια είναι μεγάλη.

Μάλιστα, ο Γιώργος ο Λιάγκας είναι εκείνος που πήρε ποιο «βαριά» τη χαώδη διαφορά που τους χωρίζει τις πρώτες μέρες με το Mega με ΜΙΑ και σύμφωνα με το ΛΟΙΠΟΝ, ξέσπασε εναντίον των συνεργατών του.

Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα, η σαρωτική πρεμιέρα του Σεφερλή έφερε μούδιασμα στο αντίπαλο στρατόπεδο. Η δεύτερη μέρα, όμως και οι 30 μονάδες διαφορά, έφεραν τις πρώτες γκρίνιες κι εντάσεις. «Αλλάζουν όλα», φέρεται να φώναξε ο Λιάγκας, ο οποίος γνωρίζει καλά το παιγνίδι της τηλεόρασης και ξέρει ότι πρέπει να γίνουν διορθωτικές αλλαγές για να αντιμετωπίσουν τον «τυφώνα» Μάρκο.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο, όταν ζήτησε από τους συνεργάτες του να είναι προετοιμασμένοι για κάθε εκπομπή, ενώ τους κατέστησε σαφές ότι πλέον δεν επιτρέπονται λάθη. Κάποιοι παρεξήγησαν τα λόγια του παρουσιαστή και προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, η οποία όμως δεν πήρε διαστάσεις, όταν ο Λιάγκας έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.