Αυτά είναι! Η Καραβάτου πήρε... φαλάγγι τη Σπυροπούλου

20.10.2014
«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αλλά στην περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου είναι ένα πιάτο που τρώγεται κάθε σαββατοκύριακο.

Με εξαίρεση την πρεμιέρα, η εκπομπή της Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη είναι σταθερά πρώτη στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου και δεν αφήνουν την απέναντι Κων/να να σηκώσει κεφάλι. Με ή χωρίς Ζήνα Κουτσελίνη, η μικρή ξανθιά του Alpha «πατώνει» στον πίνακα της AGB, αφού το ζεύγος απέναντι στο μικρό Epsilon κάνει έναν... υγιεινό περίπατο!

Και δεν της έφτανε το ζεύγος της Σπυροπουλου, έχει και τον Σπύρο τον Μαλλη στον ΣΚΑΙ να της «τρώει» πελατεία. Και ήρθε το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου, αλλά όχι φτωχοκαλυβάκι μου» κι έμεινε τελευταίο και καταϊδρωμένο, αφού το πάλεψε σκληρά να μην πέσει την Κυριακή κάτω από τη βάση. Έκλεισε με 10,55 στο γενικό και 10,7% την ώρα που Καραβάτου – Κατσούλης έκαναν 17,4% στο γενικό και 16,6% στα νεανικά.

Και να πεις ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα το Σάββατο; Τι κι αν έφερε εγκύους στο πλατό; Τι κι αν είχε την έγκυο πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου; Και το κυριότερο; Τι κι αν η Σπυροπούλου μάς «απείλησε» ότι θέλει κι αυτή να γκαστρωθεί; Μήτε που συγκινήθηκε το κοινό.