Λιάγκας: "Δίνει στεγνά" τη Μπαλατσινού για νέο έρωτα!

20.10.2014
Σε τρελό κουτσομπολάκι αυτός και οι φίλοι του αναδεικνύεται πανηγυρικά ο Γιώργος ο Λιάγκας. Και να μας συχωρνάει ο δημοσιογράφος Λιάγκας για τον χαρακτηρισμό, αλλά τον κερδίζει σχεδόν καθημερινά με το σπαθί του.

Όλα τα νέα της πόλης και της showbiz ξέρει: ποιος τα έφτιαξε με ποιον, ποιος χώρισε με ποιον, ποιος τσακώθηκε για τη μαρκίζα με ποιον. Ο Λιάγκας κι ένας φίλος που του στέλνει πάντα sms στο κινητό, τα ξέρουν ΟΛΑ.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (20/10) ο παρουσιαστής μέσα από το πρωινό «έδωσε» στεγνά την Τζένη Μπαλατσινού και τα προσωπικά αυτής! Μετά την προβολή του βίντεο, όπου εκείνη μίλησε για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Λιάγκας και συνεργάτες του σχολίασαν τις δηλώσεις της.

«Η ίδια δηλώνει ότι είναι μόνη» είπε ο Λιάγκας και απευθυνόμενος στον Άρη Καβατζίκη, που είναι και φίλος της Μπαλατσινού, τον ρώτησε: «Αν είχε έναν σύντροφο, θα έβγαινε να το πει με τέτοια δημοσιότητα που είχε πάρει το διαζύγιό της; Αν δεν ήταν κάτι πολύ επίσημο, όπως της Ελένης με τον Ματέο;»

Ο Καβατζίκης τού εξήγησε ότι η φιλενάδα του δεν είναι ακόμη έτοιμη για μία νέα σχέση και αυτό δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου του Λιάγκα. «Τι πάει να πει "δεν είναι έτοιμη"; Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη από συντροφικότητα και από μια σεξουαλική σχέση». Και κάπου εκεί πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε ότι στην ‘κοσμική’ Αθήνα ακούγεται έντονα η φήμη ότι κάτι παίζει ανάμεσα στη Μπαλατσινού και πολύ γνωστό επιχειρηματία! Αλλά η Σάσα έκανε ρεπορτάζ και της διέψευσαν κατηγορηματικά τη φήμη.

Και τσουπ, ήρθε το επίμαχο sms στο κινητό του Λιάγκα (είναι άλλωστε η... πηγή του σε πολλά θέματα) που έλεγε χαρακτηριστικά: «Είναι με κάποιον από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε φάση φλερτ, αλλά δεν έχουν προχωρήσει ακόμα»!