Ελένη: Πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για την εγκυμοσύνη;

21.10.2014
Το «παρών» σε εκδήλωση για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, το βράδυ της Δευτέρας (20/10).

Και μπορείς να φανταστείς πώς έκαναν οι ρεπόρτερ στη θέα της ενδιαφέρουσας (απ’ όλες τι απόψεις) Ελένης. Κι εκείνη, όμως, δεν τους χάλασε χατίρι (λέμε τώρα) και στηθηκε μπροστά στις κάμερες για τις σχετικές δηλώσεις.

Και μίλησε με λεπτομέρειες για την εκστρατεία εναντίον του καρκίνου του μαστού, τις μαστογραφίες που κάνει, ενώ πέρασε και τη μήνυμά της.

«Είμαι τυπικότατη (με τις μαστογραφίες), και από τότε που έλαβα μέρος σε όλη αυτή την εκστρατεία, δεν βγαίνει από το μυαλό μου. Είμαι εδώ και όσο με καλούν θα είμαι πάντα, απλά και μόνο για να χτυπάω σαν καμπανάκι στο μυαλό των γυναικών, μια υπενθύμιση. Μια υπενθύμιση να μην ξεχνάμε. Από τη στιγμή που η πρόληψη σώζει ζωές δεν πρέπει να ξεχνάμε. Δεν παίζουμε ποτέ με την υγεία. Η ζωή είναι πάνω απ΄ όλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν, όμως, ήρθε η «απαγορευμένη» ερώτηση για την εγκυμοσύνη, το Λενιώ που ξέρει να παίζει στα δάχτυλά της κάτι τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, ξέφυγε από τους δημοσιογράφους, με μεγάλη μαεστρία.

«Έχω την εντύπωση ότι είπαμε προηγουμένως, πως θα μιλήσουμε σήμερα για τον λόγο που είμαστε εδώ. Για την πρόληψη για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Εσείς τώρα, θέλετε να με κάνετε να φύγω. Ε… θα φύγω λοιπόν!» τούς είπε κι αφού τους χάρισε το πιο γλυκό χαμόγελο (αυτό το λατρεμένο το... Μενεγακίστικο) αποχώρησε!