Δες: Ο Μπογδάνος έχει αδελφό και είναι κούκλος!

21.10.2014
Αδελφό και μάλιστα πολύ ωραίο (για να κάνουμε και το σχόλιο μας) έχει ο Κων/νος Μπογδάνος.

Και μπορεί ο Δημήτρης Μπογδάνος να μην απολαμβάνει της ίδιας διασημότητας με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, όμως στον καλλιτεχνικό κόσμο είναι πολύ γνωστός. Εξάλλου, είναι σκηνοθέτης, ενώ έχει σπουδάσει και υποκριτική. Ο Δημήτρης Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σε σπάνια εμφάνιση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διάσημο αδελφό του, τη σχέση που έχουν, αλλά και την προοπτική να συνεργαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Μπορώ μετά βεβαιότητας να σου πω, ότι ο Κωνσταντίνος ζωγραφίζει, γράφει μουσική, γράφει στίχους και είναι πολύ καλός στις μιμήσεις» είπε για τον πολυτάλαντο, όπως τον χαρακτήρισε, αδελφό του. Και συνέχισε: «Έχουμε 4 χρόνια διαφορά και περάσαμε πάρα πολύ δεμένα παιδικά χρόνια. Δεν τον ζήλευα γιατί είμαστε άλλες προσωπικότητες αλλά πάντα καμάρωνα γι αυτόν».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Κων/νος ήταν πάντα προστατευτικός απέναντι του. «Ο Κωνσταντίνος ήταν ο προστατευτικός, θα με υπερασπιζόταν σε καυγάδες, αλλά εγώ είμαι τώρα, μου αρέσει να ανοίγω τη φτερούγα για το μεγάλο αδερφό» δήλωσε χαρακτηριστικά.