Ελένη: Η σέξι πουκαμίσα εμφάνισε κοιλιά & «αφάνισε» Τατιάνα

23.10.2014
Ξέρουμε γινόμαστε κουραστικοί, αλλά δε μπορούμε να μην επαναλάβουμε πόσο δύσκολος θα είναι ο τηλεοπτικός χειμώνας της Τατιάνας Στεφανίδου.

Γιατί μπορεί η «Τάτι» να έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα, με το που επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη, ενδιαφέρουσα και σε... ενδιαφέρουσα, το παιγνίδι της πάλαι ποτέ AGB χάθηκε για εκείνη. Και όσο περνούν οι μέρες και φουσκώνει η κοιλιά της απέναντι, τόσο φουσκώνουν τα νούμερα της Ελένης και ξεφουσκώνουν της Τατιάνας.

Και μπορεί το κοινό να είναι πλέον μία ανάσα από τη λύση του... μυστηρίου της εγκυμοσύνης (εξάλλου, οι επίσημες επιβεβαιώσεις λείπουν), όμως, το ενδιαφέρον του παραμένει υψηλό. Άρα και τα νούμερα τηλεθέασης της ενδιαφέρουσας Ελένης. Για να καταλάβεις, φτάνει η εκπομπή της να κάνει ακόμη και 41,3%!

Εντάξει, βοηθά σε αυτό και το Λενιώ, που παίζει στα δάχτυλά της αυτό το παιγνίδι και ξέρει καλά πώς να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10) «έσκασε» μύτη με σέξι πουκαμίσα που φώναζε από μακριά: «είμαι έγκυος, είμαι έγκυος». Και στήθος αποκάλυπτε και τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Εξάλλου, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι πλέον δεν έχει άγχος να κρύβει το γλυκό μυστικό της και τις τελευταίες μέρες έχει αποχωριστεί τα θεόστενα ρούχα, προτιμώντας άνετα και αέρινα.

Και το styling μεταφράζεται και σε νούμερα, μην ξεχνιόμαστε. Και για του λόγου το αληθές, χθες (Τετάρτη, 22/10) η Μενεγάκη στο γενικό έκλεισε με 20,9% και στα δυναμικά κοινά με 29,1&. Αντίθετα, η Στεφανίδου απέναντι έπεσε κάτω από τη βάση. Συγκεκριμένα στο γενικό έκανε 8,9% και στα νεανικά 9,6%