Λιάγκας: Και... νευρική ανορεξία θα πάθει για τα νούμερα

23.10.2014
Άτιμη τηλεόραση και πιο άτιμη τηλεθέαση τι κάνεις στους τηλεαστέρες. Τις γυναίκες τις... φουσκώνεις και τους άνδρες τους αδυνατίζεις!

Μέχρι και τον Γιώργο τον Λιάγκα θα τον αφήσουν μισό τα νούμερα, που φέτος και ειδικά μετά τη θεαματική είσοδο του Μάρκου Σεφερλή, δε λένε να ανέβουν. Η πρωτιά φέτος για το Πρωινό όχι μόνο δεν είναι δεδομένη, αλλά φαντάζει πιο δύσκολη από ποτέ και ο Λιάγκας το γνωρίζει αυτό καλύτερα απ’ όλους.

Και μπορεί να βλέπει τον αντίπαλο σχεδόν με τα... κιάλια, όμως, το χιούμορ δεν το χάνει. Ή μάλλον, έχει επιστρατεύσει το χιούμορ για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Έτσι, μετά την παρότρυνση του στη Φαίη Σκορδά να «εξευτελιστεί» μπας και ανέβουν τα έρμα τα νούμερα, δηλώνει ότι και ο ίδιος θα μείνει μισός εξαιτίας του!

Ω ναι. Ο άνθρωπος που δεν κάνει δίαιτα κάθε μέρα, αλλά από Δευτέρα (μέχρι Τετάρτη) βρήκε τρόπο να χάσει τα κιλά. «Τι ρατσισμός είναι αυτός, εμείς που έχουμε κάποια κιλάκια παραπάνω, που έχουμε χάσει και κάποια η αλήθεια είναι. Δεν μπορούμε να ανέβουμε στη μηχανή; Κι άμα συνεχίσουμε έτσι 70 κιλά θα μείνω φέτος. Να και κάτι καλό» σχολίασε με χιούμορ όταν ανέβηκε σε μηχανή για να πάρει συνέντευξη από τον Άλκι Κούρκουλου.

Βέβαια, καλή δίαιτα που χάνεις θερμίδες είναι και το σκάψιμο. Ας το σκεφτεί και την επόμενη φορά να σκάψουν με τον καλεσμένο ένα περιβόλι. Και να φυτέψουν μαρούλι που είναι και για δίαιτα