Πρωινό: Το "τερμάτισαν" με Συνατσάκη - Στρατή

24.10.2014
Πότε άραγε θα ξημερώσει η μέρα που δε θα ακούσουμε για το χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή;

Τούς έχει εξηγήσει κάποιος ότι μάς έχει κουράσει η ιστορία ετούτη; Και στο πρώην ζεύγος, αλλά και στο Πρωινό που πλέον το έχουν (παρά)τραβήξει από τα μαλλιά; Μάλιστα, οι τελευταίοι το πρωί της Πέμπτης (23/10) το "τερμάτισαν" με την ιστορία αυτή και αδιαφορώντας για τη Συνατσάκη, την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Όλοι τους: από τον Γιώργο Λιάγκα, μέχρι τον Άρη τον Καβατζίκη, που φέτος νομίζουμε έχει ξεχάσει τους καλούς του τρόπους.

Στην εκπομπή, που λες, έπαιξαν βίντεο με δηλώσεις του Στρατή, ο οποίος δήλωσε στις κάμερες ότι περνάει τέλεια ως χωρισμένος, βγαίνει με τους φίλους του, πίνει τις ποτάρες του και όλα είναι τέλεια. Αυτή ήταν η πρώτη αμήχανη στιγμή για τη Συνατσάκη.

Η δεύτερη ήταν με το σχόλιο της Σάσας Σταμάτη ότι ο τραγουδιστής, αλλά και η παρουσιάστρια είναι ομορφότεροι μετά το χωρισμό τους. Και κάπου εκεί ακολούθησε ένα "πανηγύρι" με σχόλια και ατάκες για τον πρώην ζευγάρι από τον Λιάγκα και τους υπόλοιπους.

Όσο για τη Συνατσάκη; Είχε σκύψει το κεφάλι κι εμφανώς ενοχλημένη και αμήχανη, αντί να αντιδράσει, προτίμησε να σιωπήσει. Μέχρι που ο Λιάγκας αποφάσισε να σταματήσει γιατι είναι ενοχλητικό όλο αυτό!