DWTS: Πρεμιέρα με εγκυμοσύνη και στο show

24.10.2014
Δουλειές με φούντες εχει φέτος ο πελαργός, αφού δεν προλαβαίνει να επισκέπτεται τα τηλεοπτικά πλατό. Γιατί ναι, ο πελαργός "χτύπησε" την πόρτα και του Dancing with the stars, παρακαλώ.

Η κριτής του show, Γκαλένα Βελίκοβα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, αφού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Και μάλιστα, έναν χρόνο μετά τον ερχομό της κορούλας της. Η κριτής είναι σχεδόν τεσσάρων μηνων και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Είμαι σχεδόν τεσσάρων μηνών. Το φύλο δεν το ξέρω. Θα το δούμε σε δύο εβδομάδες» δήλωσε χαρούμενη. Και πρόσθεσε ότι η ενός έτους κόρη της έχει ξετρελαθεί(!;) στην ιδέα πως θα αποκτήσει αδερφάκι.


Η Γκαλένα αναφέρθηκε και στις φήμες ότι έχουν κιόλας ξεκινήσει κόντρες στο show και υπάρχουν παράπονα από παίκτες για τις Νίκη Κάρτσωνα και Νικολέτα Καρρά, επειδή ξέρουν χορό. "Όσοι ασχολούνται με τη showbiz έχουν κάνει κάποια κινησιολογία είναι υποχρεωτικό για τις δουλειές τους" είπε αποφευγοντας να απαντήσει ευθέως.