Σκορδά: Η απίστευτη ξινίλα όταν είπαν ότι μοιάζει στην Κάβουρα

24.10.2014
Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις πιο ωραίες και σέξι παρουσίες της showbiz. Αλλά ως φαίνεται την άποψη αυτή δε συμμερίζεται η Φαίη Σκορδά και το έκανε με τον πιο άκομψο τρόπο.

Μία απίστευτη ξινίλα έβγαλε η παρουσιάστρια στον "αέρα", όταν στο Πρωινό σχολίασαν και συμφώνησαν ότι μοιάζει με την όμορφη ηθοποιό. Η αρχή έγινε από τη Σάσα Σταμάτη, η οποία πριν παίξει βίντεο με δηλώσεις της Κάβουρα σχολίασε ότι του Γιώργου του Λιάγκα του αρέσει και ξέρει και το λόγο. Στο πλατό επικράτησε μία αμηχανία, εδικά από τον παρουσιαστή. Σου λέει, αυτή είναι ικανή να μου βάλει φωτιά στο σπίτι.

Στη συνέχεια, η Σάσα εξήγησε ότι του Γιώργου τού αρέσει η Κάβουρα επειδή μοιάζει στη Σκορδά(!!!). Τότε, εκείνος - ανακουφισμένος - συμφώνησε μαζί της. Αλλά δεν έκανε το ίδιο η σύζυγος, η οποία έβγαλε απίστευτη ξινίλα και τη γκριμάτσα της "έπιασε" η κάμερα.

Αφού έπαιξαν οι δηλώσεις της Κάβουρα, ο Λιάγκας συμφώνησε ότι πράγματι μοιάζουν και μάταια προσπάθησε να πείσει την ξινισμένη σύζυγο, η οποία πέρασε στα δώρα, κόβοντας κάθε συζήτηση.

Απορία: Δηλαδή με ποια ήθελε η Σκορδά να πουν ότι μοιάζει για να μην ξινίσει; Με κοτζάμ Βίκυ Κάβουρα τη σύγκριναν και δεν της άρεσε; Εκτός κι αν είναι του άσματος... ποια να συγκριθεί μαζί σου!!!