Καινούργιου: Μυστήριο με την ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή

29.10.2014
Πολύ περίεργη μέρα ήταν η 28η Οκτωβρίου για την Κατερίνα Καινούργιου και πιο περίεργη η αποχώρηση της από το "ΟΛΑ Παίζουν" πριν αυτό τελειώσει.

Και όλα αυτά ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει ένα αινιγματικό μήνυμα, όπου αναρωτιόταν μέχρι που φθάνουν τα όρια της υπομονής της. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Καινούργιου από την αρχή της εκπομπής ήταν κακόκεφη, σαν κατι να την προβλημάτιζε. Η ίδια απέδωσε την ακεφιά της σε... αδιαθεσία, τονίζοντας ότι έχει ζαλάδες.

Βέβαια, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τηλεθεάτρια, φάνηκε ότι δεν ήταν η ζαλάδα που την είχε "ρίξει", άλλα κάτι άλλο. Κι αυτό διότι ζήτησε από την τηλεθεάτρια να μιλήσουν μετά την εκπομπή, αφού η φωνή της την ηρεμεί. Κάτι που παρατήρησαν και η Μπέτυ Μαγγίρα με την Αλέκα Καμηλά.

Στη συνέχεια, όμως κι ενώ επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε το κοινό ότι η Καινούργιου δεν ένιωθε καλά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Και ήρθαν σε αυτό το σημείο οι φήμες και φούντωσαν, όπου θέλουν το κλίμα στην εκπομπή να μην είναι και το καλύτερο και η πτώση στα νούμερα τις τελευταίες μέρες έχουν φέρει γκρίνια.

Εξάλλου, το "ΟΛΑ Παίζουν" έχασε την πρωτιά από το "ΦΜ" και οι κακές γλώσσες λένε ότι στους υπεύθυνους της εκπομπής δεν άρεσε αυτό και ψάχνουν τρόπους για να αντιστρέψουν το κλίμα. Ενώ δεν είναι ικανοποιημένοι και από την Καινούργιου σε ρόλο... μπροστάρισσας. Και ίσως αυτό το τελευταίο να... ζάλισε το Κατερινιώ!