Σπυροπούλου: Δεν της στεριώνει άνθρωπος στην εκπομπή!

29.10.2014
Δύσκολοι καιροί για παρουσιάστριες και φέτος η Κων/να Σπυροπούλου που είναι η... αρχόντισσα και αφέντρα στο «Σπίτι της, σπιτάκι της», το έχει νιώσει στο πετσί της.

Και βλέπει τον έναν μετά τον άλλον συνεργάτη της να αποχωρεί. Τι κι αν η ξανθιά παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες, με πόνο ψυχής δήλωνε στις κάμερες ότι δουλεύει για τον κάμεραμαν, για τον ηχολήπτη και την «κλείστρα» της εκπομπής της; Τι κι αν σχεδόν δακρυσμένη και με τρεμάμενη φωνή δήλωνε ότι παλεύει για να μη μείνουν χωρίς δουλειά οι συνεργάτες της;

Αυτό, ως φαίνεται δεν ισχύει για την αρχισυνταξία της εκπομπής και πλέον είμαστε πεπεισμένοι.... η θέση «αυτί της Σπυροπούλου» είναι ηλεκτρική καρέκλα! Και ουαί σε αυτόν που πάει και κάθεται. Γιατί μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη, έχουμε και μία νέα από τη θέση αυτή και συγκεκριμένα του Νίκου Παρτσώλη.

Ο εν λόγω κύριος παίζει να είναι και ο πιο σύντομος αρχισυντάκτης στα τηλεοπτικά δεδομένα, αφού δεν πρόλαβε να κάτσει στη θέση και σηκώθηκε γι άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Κι έτσι, η Σπυροπούλου έμεινε να ψάχνει για again νέο αρχισυντάκτη/αυτί!