Τον χάσαμε τον χορευταρά Τριαντάφυλλο

03.11.2014
Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε τον Τριαντάφυλλο και αλίμονο μας, το κοινό του DWTS, μαζί και η επιτροπή, δε μάς άφησαν να χαρούμε την επιστροφή του τραγουδιστή της καρδιάς μας.

Ο Τριαντάφυλλος, που λες, είναι αυτός που είδε την πόρτα εξόδου από το show, το βράδυ της Κυριακής. Και τι θα κάνουμε χωρίς Τριαντάφυλλο, μου λες; Αλλά φταίει και η Ναταλία Γερμανού, να τα λέμε αυτά.

Της ζήτησε ο «βλέπω κάτι όνειρα» να τού δείξει πώς το κουνάει για να κουνήσει κι εκείνος λίγο γοφό, αλλά τίποτε. Κι έτσι στο δεύτερο live βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση με τη Νίκη Κάρτσωνα! Και η υποψηφιότητα αυτή μάς έκανε εντύπωση, αφού το πρώην μοντέλο και πρώην αθλήτρια θεωρείτο από τα... φαβορί του DWTS. Αλλά τη γλίτωσε κι έτσι ο Τριαντάφυλλος μάς κούνησε μαντήλι.

Πάντως, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονταν οι αράδες, ο τραγουδιστής είναι σε καλή διάθεση και μοιράζει ευχαριστίες μέσα από το Facebook.

"Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τα τόσα πολλά μηνύματα σας , πάντα είσαστε δίπλα μου και με αγαπάτε ποτέ δεν μου χαλάσατε χατίρι ότι και να πω θα είναι λίγο ... Συνεχίζουμε με χαμόγελο και αγάπη και πολύ τραγούδι όπως ξέρουμε να κάνουμε τόσα χρόνια !!! Σας αγαπάω πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του.

Τώρα αν στη συνέχεια του τη σβουρίσει και αρχίσει, τις... καταγγελίες (κάτι που συνηθίζουν δηλαδή όσοι αποχωρούν πρώτοι) δεν το γνωρίζουμε.