Αντέχεις; Η Μελέτη μιλά ανοιχτά για σεξ!

03.11.2014
Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή στο Epsilon η Ελεονώρα Μελέτη δίνει μία συνέντευξη, όπου μιλά για όλα με αφοπλιστική, η αλήθεια, ειλικρίνεια.

Και μιλάει και για σεξ παρακαλώ και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την πρώτη της φορά, τις επιδόσεις της, αλλά και το one night stand

Για την πρώτη της φορά είπε: «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω πως σαν εμπειρία ήταν 'πιο αδιάφορη πεθαίνεις' ».

Για τις «αρπαχτές» είπε: «Δεν ξεκινάω με την προοπτική να κάνω one night stand ή σοβαρή σχέση. Πάντα υπήρχε δεύτερη και τρίτη φορά. Προφανώς, κάτι κάνω καλά και δε μένει μόνο στην πρώτη».

Και πρόσθεσε: «Έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές επιλογές μου. Μάλιστα το θέμα με το one night stand το είχα συζητήσει και με την ψυχολόγο μου, μήπως φταίει κάτι σε μένα. Ξέρεις, όμως, κάτι; Δε μου αρέσει να χάνω τον έλεγχο. Είμαι control freak. Ακόμα και μεθυσμένη, ξέρω πάρα πολύ καλά μέχρι που μπορώ να φτάσω. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με τις φίλες μου σε ένα μπαρ, θα γκομενίσω και θα φύγω με γκόμενο. Στη ζωή μου έχω βγει, έχω μεθύσει, έχω φλερτάρει, έχω χορτάσει. Δεν έχω απωθυμένα».

Πηγή: People