Κωνσταντίνα, βάλε το Μπρούνο να δαγκώνει... καλεσμένους

03.11.2014
Ανατροπή είχαμε την Κυριακή στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Γιατί μπορεί το Σάββατο η Κων/να Σπυροπούλου γι ακόμη μία φορά να πάλεψε με νύχια και με δόντια να μην πέσει κάτω από το «καταραμένο» 10%, όμως, την Κυριακή έκανε την έκπληξη.

Και ήρθε το «Σπίτι της, σπιτάκι της» κι έπιασε την Κατερίνα Καραβάτου! Μιλάμε για επιτυχία μεγάλη και να πάει να πανηγυρίσει με τον Γιώργο τον Λιάγκα, που έκανε την ίδια την περασμένη εβδομάδα!

Η Σπυροπούλου, που λες, στο γενικό έκανε 14,3%, όπως και η Καραβάτου. Στα δυναμικά, όμως, έμεινε και πάλι πίσω με 11,6%, αν και πλησίασε αρκετά την αντίπαλό της (12,6%). Και αναρωτιέσαι τώρα εσύ, τι είχε την Κυριακή η ξανθιά σταρ του Alpha και κατάφερε την έκπληξη τη μεγάλη. Μα το σκύλο της το Μπορύνο σε τρελά κέφια. Το τετράποδο της Σπυροπούλου, που δεν άφησε σε ησυχία τους καλεσμένους, αφού δάγκωσε τον Αλέκο Συσσωβήτη, τρόμαξε τα μικρά κοριτσάκια της Άνυ, πάλεψαν για να τον βγάλουν από το πλατό και άλλα πολλά χαριτωμένα. Και όπως όλοι ξέρουμε, το σκυλί και το παιδί κλέβουν την παράσταση και φέρνουν νούμερα, στην περίπτωση της Σπυροπούλου.

Πάντως, μεγάλος νικητής την Κυριακή αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1 με τις επαναλήψεις «Εγκλήματα» και «Συμμαθητές». Πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά ούτε για τη μια ούτε για την άλλη ξανθιά. Για να τα λέμε και αυτά. Έτσι;